Milieustraat hendrik ido ambacht adres

Datum van publicatie: 13.10.2019

Verder geen klachten als je wat vraagt krijg je antwoord, als ik alleen ben wordt ik vaak genoeg geholpen met sjouwen ik vind het ideaal zo! Genoeg ruimte, containers en personeel.

Heeft u toestemming van de gemeente om asbest zelf te verwijderen, maak het dan altijd eerst nat. Zonder milieupas en legitimatiebewijs kan de toegang tot de milieustraat worden geweigerd. Afval moet vooraf zoveel mogelijk gesorteerd zijn. Bij de Milieustraat Noordpolder kunt u als inwoner van Alblasserdam terecht met alle soorten grof afval.

Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van al het huishoudelijk afval binnen de gemeente Zwijndrecht.

Volle afvalcontainers blijven te lang staan, 1. Hulp is altijd in de buurt. U moet wel een HVCPas hebben! Gemiddelde score:. Echter toen ik aankwam was het nog geen half 5.

U kunt een grofvuilafspraak maken met de ophaalservice van HVC, wanneer u afval heeft dat niet in de minicontainer mag of past.
  • Aan de rechterzijde van deze pagina zijn de plannen per locatie te raadplegen.
  • Afvalinzameling Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van al het huishoudelijk afval binnen de gemeente Zwijndrecht.

Uitgelicht

De vestiging van Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam die het meest in de buurt ligt van de aan de Crezeepolder 9 is de Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam aan de Grotenoord 2.

Regels bij uw bezoek aan de Milieustraat. Een grote hoeveelheid bouw- en sloopafval moet u zelf laten afvoeren. Bezoekadres In verband met een renovatie is het gemeentehuis tot medio  gesloten. Milieustraat U kunt uw grofafval weg brengen bij de Milieustraat op het onderstaande adres.

  • U kunt het volgende vuil door HVC laten ophalen: witgoed of huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, vriezers, wasmachines, computers, televisie, vaatwassers, snoeiafval dat niet in de groencontainer past zoals een grote tak of stronk, overig grofvuil dat te groot is voor de mini- of verzamelcontainer. Storten van asbest.
  • Wat brengt u naar de Milieustraat? De vestiging van Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam die het meest in de buurt ligt van de aan de Crezeepolder 9 is de Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam aan de Grotenoord 2.

Heeft u toestemming van de gemeente om asbest zelf te verwijderen, maak het dan altijd eerst nat. De openingstijden mogen wel wat ruimer of 1 2 avonden in de maand open is zeker wel een optie. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van milieustraat hendrik ido ambacht adres cookies voor de doeleinden garage verbouwen tot gastenverblijf kosten beschreven in onze privacy- en cookieverklaring!

Afval moet vooraf zoveel mogelijk gesorteerd zijn, milieustraat hendrik ido ambacht adres. Bel dan de klantentelefoon van HVC: Bij de Milieustraat kunt u geen bedrijfsafval kwijt.

Het risico van schade aan je auto is daardoor groot.

Milieustraat

Dit speciale plastic is gratis op te halen bij de Milieustraat Noordpolder. Soms wat rommel buiten de containers met bijbehorende kans op schade aan de auto.

Toon telefoonnummer.

Henk Scholten 1 review. Bij een toename van de stroom aan bezoekers zou iemand daar moeten opstaan om iets van structuur in deze stroom aan te brengen, waardoor auto's dubbel geparkeerd, conform het advies van de gebiedscommissie, waardoor begrenzing geen extra (ecologisch voordeel biedt, milieustraat hendrik ido ambacht adres.

HVC haalt kosteloos grof afval bij u op. Regels bij uw bezoek aan de Milieustraat. Op 2,85 km afstand.

Of zoek op hele website

U deponeert zelf het afval in de goede container. U kunt uw afval gratis inleveren. De vestiging van Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam die het meest in de buurt ligt van de aan de Crezeepolder 9 is de Afvalbrengpunt Gemeente Alblasserdam aan de Grotenoord 2.

Bedrijfsafval wordt niet geaccepteerd. Op zon- en feestdagen is de milieustraat gesloten.

Zonder milieupas en legitimatiebewijs kan de toegang tot de milieustraat worden geweigerd. Het is 'ieder voor zich' en begeleiding van personeel is er niet. Er zijn bedrijven die u hiervoor kunt vragen. Tot De pas is gebonden aan uw adres en hoort bij uw woning, milieustraat hendrik ido ambacht adres. Jan 1 review! Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten!

Bedrijfs rating. Bij drukte zeer chaotisch. Neemt u dan eerst telefonisch contact op met HVC.

Bij Milieustraat Noordpolder in

Volle afvalcontainers blijven te lang staan, waardoor er met spullen tussen de geparkeerde auto's moet worden gemanoeuvreerd. Moderne opzet, maar armoedige bedrijfsvoering. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen U kunt uw afval gratis inleveren.

Volle afvalcontainers blijven te lang staan, waardoor er met spullen tussen de geparkeerde auto's moet worden gemanoeuvreerd. HVC haalt kosteloos grof afval bij u op. Afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen kan zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *