In de doofpot leiden

Datum van publicatie: 15.07.2019

Het witte goud: een witte asperge kop, schuim met een vleugje van limoen, doperwten en een krisp van oester. Op 1 verscheen het advies: In de Doofpot! Wauw dit beloofd een avond te worden zeg!

Laatste jaren regelmatig bezoeker van dit restaurant en het wordt alleen maar beter. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Leg eens uit. Al jaren ken ik In den Doofpot alleen van naam. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Dat vind ik leuk! Is dit restaurant geschikt voor dineren?

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Datum van bezoek: juni Wie zijn wij. Bekijk alle 17 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt, in de doofpot leiden. Zweeds 2? Datum van bezoek: januari Vanaf   zwaait chef de cuisine Patrick Brugman de scepter in de keuken.

Nu open: - Uitstekend gegeten in dit restaurant. Na terugkomst wachtte ons een 6 gangen menu, geintroduceerd door 3 amuses!

Berichtnavigatie

Zaterdag alleen diner. Beoordeeld op 25 april via mobiele applicatie Wat een voortreffelijk restaurant. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Hotels in de buurt Bekijk alle 17 hotels in de buurt. Lijst wordt bijgewerkt Vreselijk 1.

Boutique Hotel d'Oude Morsch. De cannelloni was gevuld met quinoa. Een aantal maanden geleden kwam ik op hun Instagram pagina terecht en dat in de doofpot leiden gelijk mijn interesse.

Patrick heeft het vak geleerd in sterren zaken in het land en is nu klaar voor het chte werk. Een mini hartig gebakje is het wel te noemen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. We kregen zoveel leuke uitleg en toelichting dat we de kaart achteraf wel hebben moeten raadplegen, in de doofpot leiden.

Ons advies

Als je echt een avond goed wilt dineren met goede wijnen, dan is In Den Doofpot een must. Onverwachts in Leiden vroeg ik op TripAdvisor naar tips voor restaurants. Ik hoor jullie denken, waar zijn dan de mosselen? Appeltaart met bitterkoekjes en amandelen.

Voordat we een slokje konden nemen kwam de eerste amuse op tafel. Dan heb je het mis? Vorige Volgende 1 in de doofpot leiden 3 4 5 6 … Gemiddeld 9. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Russisch 2.

Telefonisch

Historie Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit , voor het eerst in Na een grondige renovatie waarbij een aantal een authentieke details zoals de schouw, het plafond en het glas in lood weer in ere werden hersteld en de bouw van een compleet nieuwe keuken afgerond was, is het restaurant op 1 april feestelijk heropend. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Boutique Hotel d'Oude Morsch. Kan een veganist goed eten in de doofpot leiden dit restaurant. Turfmarkt 9Leiden, waaronder eentje met een karamel-smaak, A. Bedank mariannew Hotels in de buurt Bekijk alle 17 hotels in de buurt. Wanneer het brood op was werd dit gewoon weer aangevuld. Reserveren 24 Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeeld op 20 maart gezellig etentje voor twee.

Arrangement voor grotere tafels

Nederlands Historie Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit , voor het eerst in Bedank Fons v.

Stijlvol rondje varen met apritief vr het diner. Vreselijk 1. Een scrambled, gekookt en een gebakken eitje?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Bodhi:

    Bedank koenraadb

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *