Hop on hop off lissabon opstapplaatsen

Datum van publicatie: 18.09.2019

Meerdaagse tours 4. Bekijk ervaringen met gratis annulering.

Modern Lissabon Tour: Staar naar de helderblauwe hemel van Lissabon terwijl je de moderne route naar Lissabon aflegt naar het Oceanarium, het grootste overdekte aquarium van Europa toegang niet inbegrepen. Sla de rij over in Oceanario de Lisboa en maak een busreis door Lissabon met deze urenpass. Kom binnen en deel je tour met andere reizigers!

Toegangskaarten voor bezienswaardigheden. Persoonlijke gidsen van Viator.

Portugees Duur:   48 uur. De attracties van Belm! Prijs van laag naar hoog. Tickets kunnen of uur worden gekocht. Volwassene leeftijd Er is in ieder geval genoeg te zien en te doen in Lissabon.

Alles weergeven. Klik hier.
 • Jose G. Voor de kinderen was het fijn, dat
 • Eten, wijn en nachtleven. Unieke ervaringen.

Voor groepsevenementen kunnen de boten exclusief worden geboekt, waardoor de reis en taal kunnen worden aangepast. Duur:   24 - 72 uur. Hebben genoten van de hop of hop on De badplaatsen bij Lissabon.

Heel romantisch zijn de rondvaarten bij zonsondergang. Wij hadden GrayLine maar er zijn er meerdere en volgens mij doen ze bijna allemaal hetzelfde.

Kaart weergeven. Datum van activiteit: oktober Vreselijk. Viator Exclusive 0. Het beste van alles is dat u onbeperkt 24 uur per dag toegang heeft tot de Taag-route, inclusief het Jernimos-klooster en de Toren van Belm.

Wat u kunt verwachten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen. Hebben genoten van de hop of hop on tour voor 2 dagen, alleen de Belem tour viel ons tegen, het is een te klein busje voor de hoeveelheid mensen die erin wilden dus je moet al bij no.

Data selecteren.

Wat u kunt verwachten. Lissaboncombinatie: Lissabon hop-on hop-off tour met vier routes inclusief tram. Meerdaagse tours 4. Iedere dertig minuten gaat er een rode tram en de hele route duurt ongeveer anderhalf uur. Met vaste haltes langs de route heb je de volledige controle.

12 Nederlandse reviews over Lisbon Hop-on Hop-off Tour

Ideaal voor natuurliefhebbers, in deze ervaring zult u meer te weten komen over de biodiversiteitsrijkdom die er in de buurt van de stad is, evenals enkele historische feiten van de regio. De wijk Chiado. Meer lezen.

Klassieke autotours. Het is een aanvulling op de Taag Route. Lissabon uur durende hop-on hop-off tour met Oceanarium-toegangsticket 9. Hop on hop off lissabon opstapplaatsen uw tijd in Lissabon met een hop-on hop-off bustour langs de historische monumenten, indrukwekkende musea en levendige wijken van de stad.

Geschiedenis 1 Verlanglijstje 0 Inloggen. Alle activiteiten. Bekijk de vele attracties van Lissabon vanuit drie verschillende routes. Waardering van gasten?

Alles over Lissabon

Ontdek de beste van de hoofdstad van Portugal tijdens deze hop-on, hop-off bustour door Lissabon. Duur:   24 uur. Tours zonder wachtrij. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails.

Hop-on Hop-off tours. Lissabon-combi: 48 uur hop-on hop-off tram en Yellow-boottocht 21 beoordelingen. Prijs van hoog naar laag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Wilmar:

  Cursussen en workshops.

  Antwoord
 2. Imar:

  Luxereizen en speciale gelegenheden. Weekendplanner V.

  Antwoord
 3. Cristina:

  Recent gezocht.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *