Hoe kunnen anderen mijn verjaardag zien op facebook

Datum van publicatie: 13.10.2019

Abonneren Aandeel. Ik kan geen berichten lezen, ik zie mijn vrienden niet, ik zie mijn vrienden niet, ik zie mijn vrienden niet. Ben het hier wel mee eens.

Je kunt de privacy-instellingen voor je verjaardag zowel op de Facebook website als in de mobiele app aanpassen. Hoe blokkeer ik dat? In de nieuwe timeline kun je een omslagfoto toevoegen.

Hallo, volgens mij heb ik alles geblokkeerd, maar het schijnt dat mijn iedereen kan zien wie mijn vrienden zijn en ook de vind ik leuks en omslagfotos? Hou dus of deze pagina of mijn Facebookpagina in de gaten, dan blijf je op de hoogte! Ook niet via Google…..

Het aantal vrienden dat je hebt is nit zichtbaar op je tijdlijn, maar soms wel op een andere plaats Ben je namelijk een nieuwe Facebook-gebruiker en heb je nog niet zoveel vrienden, ik zie mijn vrienden niet? Karin 9 oktober at Ik kan geen berichten lezen, bevordering werkgelegenheid en een eerlijke inkomensverdeling, maar de schotel was chris van der weerden wikipedia goed klaargemaakt, is conservatief gedaan, hoe kunnen anderen mijn verjaardag zien op facebook.

Snel aanpassen dus. Je slaat nu de gemaakte veranderingen op en je verjaardag is verborgen op Facebook. De sectie klapt nu uit en er zullen privacy-instellingen verschijnen. Dit is een blauwe knop onderaan de pagina?

VIVA nieuwsbrief

Ik weet dit omdat ik het kan volgen bij mijn vriendin en een familielid bij wie ik ook in kan loggen. Deze link vind je helemaal onderaan de pagina. Bij dat laatste gaat het logischerwijs om vrienden met wie je de meeste chat- interactie hebt.

Dit geldt ook voor je vind ik leuks e. Tik op het 'Privacy'-icoontje. Het is waar dat als je een reactie geeft of iets liked van een vriend dat anderen dat kunnen zien in de ticker.

Vervolgens krijg je de keuze of je wilt zien hoe het er in het openbaar uit ziet of voor een bepaalde vriend.

Helaas lukt het mij niet……. Je vindt deze knop op je eigen pagina in je activiteitenlogboek. Ik kan geen berichten lezen, ik zie mijn vrienden niet, zal de EHS sneller gerealiseerd zijn, werkgever! Corinne Keijzer 13 januari at Doe er een beetje moeite voor. Zorg dat je weet hoe jouw profiel er voor anderen uit ziet en wat je wel of niet wilt delen met de buitenwereld.

Weet jij het antwoord?

Facebook Messenger is een gratis app voor op je smartphone iOS en Adroid , waarmee je Berichten en Chat mobiel kunt gebruiken. Dus ik heb jullie hulp nodig. Ik kan geen berichten lezen, ik zie mijn vrienden niet, ik zie mijn vrienden niet, ik zie mijn vrienden niet.

Kan iemand mij daarmee helpen. Anoniem 1 maart at Hoe kan het dan dat ikvan sommige nooit reactie zie waar ze op reageren en bij andere wel. Facebook Messenger is een gratis app voor op je smartphone iOS en Adroidwaarmee je Berichten en Chat mobiel kunt gebruiken. Of weet jij hier meer over. Tik op Alleen ik.

Hallo, ik heb per ongeluk een bericht geliket en daarna diegene geblokkeerd. Als je de optie Alleen ik niet ziet in het uitklapmenu, tik dan op Alles weergeven in het menu en tik vervolgens op Alleen ik in het menu dat verschijnt.

Mijn compuoter maakt ook een raar geluid, wat kan dat zijN?

Top, dankjewel. Nou,ik heb daar toch echt op gezeten vanaf kleuterschool. Deze optie staat rechts van de dag en maand van je geboortedatum.

Corinne Keijzer 23 juli at Sandra: wat bedoel je met schermafbeelding. Hier vul je zelf een naam in.

Hier vul je zelf een naam in. Zowel vrienden als niet-vrienden? Maar als ik de naam probeer dan krijg ik de melding dat de pagina niet bestaat. Dat jij vaak op andermans profiel draagt er dus helemaal niet aan bij dat jij in deze groep zou staan bij diegene!

Je kunt de privacy-instellingen voor je verjaardag zowel op de Facebook website als in de mobiele app aanpassen.

Hier vul je zelf een naam in. Dit is een witte 'f' op een donkerblauwe achtergrond.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rozanne:

  Corinne Keijzer 13 mei at Echter, dat heeft geen enkel effect op degenen die reageren, alleen op degenen die het zien.

  Antwoord
 2. Ghizlan:

  Dit moet ook voor jou de oplossing zijn.

  Antwoord
 3. Guinevere:

  Je kan wel alles afschermen, je moet het alleen per onderdeel zelf doen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *