Hoe gebruik je een tampon met inbrenghuls

Datum van publicatie: 13.08.2019

Als het bloedverlies heviger is zullen de wanden van de vagina vochtiger zijn, waardoor de tampon makkelijker naar binnen kan glijden. Informatie Helpdesk Content toevoegen.

Anoniem Berichten: Bedankt ik heb het nog nooit gebrobeert maar ik ha het zeker eens doen. Koop tampons. Meer video's van De Dokter Corrie Show. Omdat het touwtje door de hele tampon zit zal pijn onder rechter rib bij inademen nooit af kunnen brengen of loslaten. Als je de urineleider gemakkelijk kunt vinden, voel dan een centimeter of drie, vijf naar achteren om de opening van de vagina te vinden.

De penis Het geslachtsorgaan van jongens.

Hoewel er niets ergs zal gebeuren als je dit doet, kan het het inbrengen wel een stuk bemoeilijken. TeenSlipper Berichten: De meeste tampons hebben de absorptiegraad 'mini' 'normaal' of 'super', hoe gebruik je een tampon met inbrenghuls.

Als je het niet zeker weet kun je beter het zekere voor het onzekere nemen, en de huls weggooien. Hoe kun je een tampon inbrengen? Van vrijen tot geboorte!

Aanbevolen

Sommige mensen denken dat de tampon eruit zal vallen als ze plassen—dat zal echter absoluut niet gebeuren. Zorg dat je zeker even de forum regels gelezen hebt en dat je reactie beantwoordt aan deze regels. Dit kan je helpen de tampon de opening in te brengen. Log in om je favorieten op te slaan.

Ik gebruikte dat eerst ook. Anoniem Berichten:

 • Ik ben 13 is dat jong vokr een tampon ik gebruik ze al.
 • Als je een tampon verwijderen wilt terwijl hij nog niet vol bloed zit, kan het een beetje pijn doen omdat het dan te droog is en niet glijdt.

Veel tampondoosjes bevatten zowel normale als superabsorberende tampons, zodat je af kunt wisselen. Hey Koekiemonster, maar jij hebt het supermooi opgesomd en alles eens op een rijtje gezet, maar wel voor mij iets te donker. E-mail verplicht! Hierdoor kan het vaginaalvocht zich ophopen en in de tampon een broedplaats vormen. Het mag ook geen pijn doen en het touwtje moet zich buiten de vagina bevinden.

Bestaande afspeellijsten

Je hoeft jezelf dan nauwelijks aan te raken. Log in om je favorieten op te slaan. Als je niet verder kan, verander je de richting.

Coolkast Berichten: Sommige mensen denken dat de tampon eruit zal vallen als ze plassen-dat zal echter absoluut niet gebeuren. Pak er maar eens een nieuwe tampon bij, en probeer zo hard als je kunt aan het touwtje te trekken; je zult zien dat het onmogelijk is om het touwtje eraf te trekken-dat zal in je lichaam witte chocolade macadamia koekjes rudolph ook niet gebeuren.

Ja Nee. Vond je dit een nuttig artikel. Je kunt een tampon zeker eens proberen hoe gebruik je een tampon met inbrenghuls je niet ongesteld bent maar het gaat dan wel moeilijker.

Gebruikersmenu

Hoewel de instructies op de verpakking je misschien vertellen dat je de tampon door kunt spoelen, kun je dit beter niet doen. Als het bloedverlies heviger is zullen de wanden van de vagina vochtiger zijn, waardoor de tampon makkelijker naar binnen kan glijden. Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Als je merkt dat je deze vaker dan elke vier uur moet vervangen, dan kun je overstappen naar een tampon met hoe breng je een tampon in met inbrenghuls hogere absorptiegraad.

Voor je gaat juichen

Ik wil ook niet dat mensen weten dat ik mijn regels heb. Er zijn drie openingen: de urineleider waar de urine uitkomt de vagina in offline is the new luxury documentary midden en de anus achteraan. Neem dan contact op met de helpdesk Gebruikersnaam of e-mail. Je wilt het toilet niet verstoppen met je gebruikte tampon. Een ob met inbrenghuls is zeker de eerste keren erg fijn in gebruik en het inbrengen ervan gaat vaak een stuk minder stroef dan met een tampon zonder inbrenghuls.

Cookies maken wikiHow beter. De absorptiegraad, hoe gebruik je een tampon met inbrenghuls. Staat tegenover: hoe erg is het eigenlijk om met je vinger een tampon op zijn plaats te duwen.

Kruimelpad

Staat tegenover: hoe erg is het eigenlijk om met je vinger een tampon op zijn plaats te duwen? Gooi de wikkel vervolgens weg. Ik scheer me wel, maar nu ook niet elke week

Staat tegenover: hoe erg is het eigenlijk om met je vinger een tampon op zijn plaats te duwen. Een tampon doe je in je vagina, waar hij het menstruatiebloed uit je baarmoeder opvangt. Wat is een rechtbank niet bang om een beetje bloed op je handen te krijgen-dat is normaal. Houd de tampon vast met de vingers waar je mee schrijft!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Khadya:

  Dus met het gesmeer valt het meestal reuze mee.

  Antwoord
 2. Mare:

  Log in om je favorieten op te slaan. Waarom is dat dan makkelijker, of juist niet?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *