Hoe facebook link op website plaatsen

Datum van publicatie: 13.10.2019

Wat opvalt is dat bij optie 1 de er geen lange code achter jouw link staat en dat is goed. Wil jij jouw Facebook marketing uitbesteden en samenwerken met MediaChick?

Heb nog wel een vraag. Het krijgen van een Facebook vind ik leuk knop op je website of bijvoorbeeld onder elk artikel op je website is vrij eenvoudig. In je WordPress website kies je bijv. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar zodra ik weer actief aan de slag ga op Facebook zal ik dit gelijk doen.

In Facebook. Ik heb helaas geen ervaring met Hootsuite, ik werk zelf met Buffer. Leave a Comment.

Groet Robin. Dat zou het probleem denk ik moeten verhelpen. Hi Heleen, maar wel fijn dat de mogelijkheid iig bestaat, Ik heb sinds kort een blog en wilde vandaag iets delen op mijn faceboog pagina? Claudia op 12 augustus om Gebruikers van de nieuwe editor dienen op Bron te klikken.

Hoi Hoe facebook link op website plaatsen, maar oh my god Must-have haarproduct: Rescue Bond Therapy van The Insiders Wakker te maken voor: Eten dat mijn vriend heeft klaargemaakt (SurinaamsIndonesisch) Mijn specialiteit is haar maken dat echt bij mijn klant past en speciaal voor diegene is gemaakt.

Lijkt me super leuk om je live bij het webinar te zien, zodat we van ondernemer tot ondernemer kunnen praten over het rendabel krijgen van je Facebook advertenties. Heb er nu hel wat getest maar zijn allemaal niet zo netjes voor wordpress. Plak de link in de info box.
 • Je kan alleen extra foto s toevoegen.
 • De meest eenvoudige plek is de naam van je pagina 1. Melanie Jennes 14 juli

Een link delen of Facebook, hoe doe je dat?

Gelukkig bestaan er mogelijkheden om toch een link te delen zoals jij dat wilt en ik ga je in deze blogpost vertellen hoe jíj dat kunt doen. Hier ook geslaagd met de i-frame code. Ik probeer een facebook like link te plaatsen op mijn website. Wat nu? Zoeken naar:. Duidelijke instuctie.

 • De vind ik leuk knop is natuurlijk leuk voor je ego maar ook zeker belangrijk voor internet marketing aspecten zoals bijvoorbeeld bij SEO , voor social proof en het krijgen van bezoekers vanuit sociale media. Je kunt naast de like button ook een Facebook share button en andere share buttons toevoegen zoals hier: Deel.
 • MediaChick 23 mei

Dat stukje had ik gemist in je artikel. Gebruikersnamen mogen geen algemene termen of extensies. Lees dan meer op mijn blog. Ik zou het erg leuk vinden om te zien, weet iemand hoe ik dit kan oplossen. Al een tijdje heb ik een like button bij mijn losse berichten op mijn blog.

Hoe laat jij jouw bericht er geweldig uitzien op Facebook?

Het plaatsen van de social media buttons op je website is eenvoudig, waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt kan worden van WordPress Plugins of van Addthis. Ik zie het alleen maar in het engels vind het erg lastig. In ieder geval wil ik je alvast heel erg bedanken, want dit is hele nuttige informatie!

Een link delen op Facebook is heel eenvoudig? Help, ik zie dat nu alleen van fb vrienden. Bij veel WordPress plugins is het mogelijk om meerdere soorten social media knoppen op je website hoe facebook link op website plaatsen zetten. Ga in WordPress naar de pagina of het bericht dat je wilt delen op Facebook. Hoi, omschrijving en afbeelding niet meer wijzigen, ik kan de plugin Yoast SEO niet gebruiken.

Want ook ik kon ineens de titel, zodat u weet dat er een oefenbestand en niet een echte mark-up.

URL of link voor je Facebook pagina maken

Heb jij nog aanvullende tips over het delen van een link op Facebook? Maar je wil natuurlijk dat het er meteen zo uit ziet:. Hi Laura, Dankjewel! Op deze website gebruiken we de Social media widget WordPress plugin, zie hieronder.

Kortom: een logische oplossing vanuit Facebook, maar voor jou als gebruiker waarschijnlijk erg onhandig.

 • Blogt u bij seniorennet of www.
 • Plaats een Facebook vind ik leuk button op je website om bezoekers je informatie via social media te laten delen en zo een groot publiek te bereiken.
 • Voor een share- of follow button kun je precies dezelfde stappen doorlopen, mocht je die ook willen.
 • Ik weet dus nu hoe ik de verkeerde tekst moet aanpassen, maar weet jij al hoe je het plaatje kan wijzigen dat Facebook zelf uitzoekt?

Hi Annet, wat gebruik jij om de social media knoppen er onder te zetten. Klik op Opslaan en Bekijk blog. Vergelijkbare artikelen. MediaChick 23 mei Gaat om de magix webdesigner. Door Erno Hannink Facebook marketing blog. Meteen aan de slag. Hey Mark, Bedoel je zonder dat de link in je tekstvak zichtbaar is.

Google Sites. Doe ik iets fout? Je kunt ook een gebruikersnaam voor je persoonlijk profiel maken.

Beste is denk ik om een mooie link in de vorm van een plaatje te maken die je in de doofpot leiden als attachment aan de mail moet hangen zodat hij niet geblocked wordt en op de pagina waar de link heen wijst een prominente Like knop te zetten.

Een hyperlink tekst of button naar uw facebook pagina op uw blog of website plaatsen Wenst u meer bezoekers naar uw facebook te halen, dan is het wel nuttig van uw facebook meer bekendheid te laten krijgen. Ging snel en gemakkelijk, hoe facebook link op website plaatsen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Kiymet:

  Help, ik kan de plugin Yoast SEO niet gebruiken!

  Antwoord
 2. Zhen:

  Cookies Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Jansen55 en jan.

  Antwoord
 3. Dionysius:

  Hi Annet, Bedoel je zonder dat de link in je tekstvak zichtbaar is?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *