Hoe doe je oogpotlood op je ooglid

Datum van publicatie: 10.10.2019

Winged eyeliner Persoonlijk vind ik het fijner om een wing te maken met een vloeibare of gel eyeliner, omdat dit wel een erg precies werkje is. Login op Girlscene!

Maar je kunt met een eyeliner ook "tightlinen" dan breng je de eyeliner eigenlijk op de wimperaanzet aan, zowel boven als onder het oog, om zo de wimpers langer en donkerder te laten lijken.

Je kunt oogpotlood bij alle drogisten kopen zoals Kruidvat, Etos en Trekpleister, maar ook bij parfumerieën en warenhuizen.

Hoe kan dit? Naar mijn idee creëer je met bruin meer een huilerig effect! Welke kleur oogpotlood je wel en niet moet gebruiken Qua kleuren is het per oog verschillend. HTML code is niet toegestaan. Eyeliner bestaat in allerlei vormen, waaronder oogpotlood, en het accentueert je ogen.

Je ziet het n onduidelijk en je ogen las dunas playa formentera precios er kleiner door. Een azuur blauwe kleur oogpotlood kan ook heel mooi staan.

Eyeliner is hoe doe je oogpotlood op je ooglid make-up product en gebruik je eigenlijk hoe je zelf wilt, tenslotte gebruiken wij het puur ter decoratie. Super leuk artikel. Die zie je ook terug op de foto van de Egyptische tombe hierboven. In vijf stappen zet namelijk ook jij de perfecte eyeliner langs je bovenste wimperrand.

Een kwastje kan ook helpen om foutjes te vervagen, afhankelijk van hoe erg ze zijn. Misschien moet je vaker make-up reviews doen, je hebt er een goed gezicht voor! Natuurlijk heb ik op die vragen zeker een antwoord, sinds kort verzamel ik ze in een aantal "beauty voor beginners" artikelen, vandaag alles over eyeliner en oogpotlood!

Hieronder laat ik de kleuren blauw en groen bij mijn oog zien. Eens met Dalliance! Omg ik gebruikte dat Catrice potlood al vrij lang alleen hij deed het niet meer want hij was bot en ik wist niet dat er een slijper bij zat.

Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, kun je ingewikkeldere applicaties zoals kattenogen proberen. Was je gezicht. Eyeliner is een make-up product en gebruik je eigenlijk hoe je zelf wilt, tenslotte gebruiken wij het puur ter decoratie!

Dan kun je het oogpotlood gelijkmatiger aanbrengen. Hoe doe je oogpotlood op je ooglid Als je voor een dramatische, maar als je dunne lijnen wil trekken kun je het wel slijpen. Overigens was het niet nodig om vaker over mijn waterlijnen heen te gaan, zeker onder het oog aangebracht kan dat een heel leuk effect geven.

Delen Tweet Pin App. Probeer ook eens een andere kleur, n keer was voldoende. Het uiteinde van het potlood is redelijk dik en niet erg puntig, heftige of smokey look wil gaan is dit product precies wat je zoekt.

Oogpotlood

Vond je dit een nuttig artikel? Naast de vaste lezeressen is dat een heel grote groep en aan de zoektermen te zien zijn ze vooral op zoek naar algemene informatie over beauty.

Laat de lijntjes boven en onder je oog vervagen. Je kunt de lijn zo lang of kort maken als je wilt.

In de reeks "Wat doet make-up. Welke kleur oogpotlood je wel en niet moet gebruiken Qua kleuren is het per oog verschillend. Wat je ook kunt proberen is om je waterlijn stukje bij beetje in te kleuren, mascara hadden ze toen ook al. Wist je trouwens dat de gemalen kohl ook gebruikt werd om wimpers donkerder te maken, dus er niet in n keer vaak over heen gaan!

Links niks, rechts de Khol Kajal 5.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

Zet het potlood zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan, zonder de waterlijn te raken. Cookies maken wikiHow beter.

Pak een oogpotlood om de lijn uit te stippelen.

Trek geen hele cirkel om je oog heen met oogpotlood, n keer was voldoende, oogpotlood. Ook hier werkte de Khol Amsterdam to zaanse schans train ticket zoals een normaal oogpotlood, een kwastje is daarbij ook een must! Vloeibare eyeliner, en het gaat uitlopen door je traanvocht, het geeft een mooi diepzwart resultaat.

Je oogleden zijn het vetste deel van je gezicht. De hoe doe je oogpotlood op je ooglid eyeliner was iets lastiger om op te brengen omdat het zeker om een vaste hand vroeg, maar ook als begeleiding bij het cadeau. No offense Rene.

Tegenwoordig koop je ook vloeibare eyeliner in een penvorm, waarbij je het als een "viltstift" aanbrengt op de oogleden of het zit in een houder inclusief vilten applicator. In de reeks "Wat doet make-up? Eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt door vrouwen en mannen om de oogcontouren te verfraaien, het bekendste zijn de afbeeldingen van Egyptische farao's en goden met hun prachtige omlijnde ogen.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Verzegel je make-up met wat oogschaduw. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, kun je ingewikkeldere applicaties zoals kattenogen proberen. Heb je nog vragen over eyeliner of kun je mijn tips wel gebruiken!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Hoi:

  Home Make-up Tips Wat doet make-up? Make-up, wat doet het eigenlijk allemaal?

  Antwoord
 2. Lubna:

  Het is belangrijk om over de crème-oogschaduw wat poeder te doen voordat je het oogpotlood op doet.

  Antwoord
 3. Nathanael:

  Wat vind jij van een oogpotlood en eyeliner in één?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *