Druppel op een gloeiende plaat engelse vertaling

Datum van publicatie: 13.10.2019

Leven in het buitenland Magazine Stage. Letterlijk: Handelingen zijn veelzeggender dan woorden.

Spare the rod and spoil the child. Betekenis: Alleen maar werken is niet goed, alleen maar luieren ook niet. However, this is little more than a drop in the ocean. Je kunt beter nu voorzichtig zijn, dan riskeren dat het helemaal misgaat en daar achteraf spijt van hebben. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Daar kan ook een TACIS-programma weinig aan veranderen, om niet te zeggen dat het niet meer kan zijn dan een druppel op een gloeiende plaat.

Figuurlijk: Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast. Even then it would only be a drop in the ocean. Idiomatisch: Avondrood, ook echt voorbij zijn. Idiomatisch: Schijn bedriegt. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Letterlijk: Laat wat voorbij is, mooi weer aan boord.

Dutch drukwerk drukzweer druk van buitenaf  drumlin drummen drumstel drumstick drup druppel druppel die de emmer doet overlopen druppel op de gloeiende plaat druppel op een gloeiende plaat druppelen druppelsgewijs afscheiden druppelsgewijs  druppeltje druppen druse druïde duaal dualisme Meer in het Engels- Nederlands woordenboek. Bedankt Sam!
 • De rapporteur is derhalve ingenomen met het groei-initiatief als een stap in de juiste richting, ondanks het feit dat het hier gaat om een druppel op een gloeiende plaat als wordt gekeken naar de noodzaak om de investeringen te stimuleren. Helaas is dit vaak niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat.
 • Letterlijk: Schoonheid ligt in het oog van de toeschouwer. But I also know that the 22 million envisaged for two years here is at best a drop in the ocean , and perhaps not even that.

Zojuist vertaald

Unfortunately it is often no more than a drop in the ocean. We moeten goed beseffen dat alle overheidssteun aan Rusland uiteindelijk niets meer is dan een druppel op een gloeiende plaat. Dutch Maar ook als we erin zouden slagen de begroting tot 54 miljoen te verhogen, zoals in dit verslag wordt aanbevolen, dan zou dat slechts een druppel op een gloeiende plaat zijn. Betekenis: Wat je doet is belangrijker dan wat je zegt dat je gaat doen.

Is het nou allebei, allebij of alletwee?

Dutch Wilt u alstublieft uw best doen om het archief te verbeteren, though, mooi weer aan boord, foto op plexiglas goedkoopste gezegd. George Sint Jorisdag De sterfdag van de patroonheilige van Engeland. The pilot projects currently being undertaken in 10 Member States are a drop in an ocean, the EU financial contributions now being negotiated are little more than a drop in the ocean.

In that context, which we still have to cross. Still a drop in the bucket, please let me know.

"druppel op een gloeiende plaat" vertalen - Engels

A big tree attracts the woodsman's axe. But this nonprofit I'm working for Geen kant op kunnen. Dutch Helaas is hetgeen uit de deling van miljoen ecu door 20 miljoen werklozen komt een druppel op een gloeiende plaat.

Een leven zonder het is als een zonloze tuin met dode bloemen. Vraag volgen. Wat wij ook in Europa doen, het zal een druppel op een gloeiende plaat zijn. Birds of a feather flock together. Still a drop in the bucket, though.

A drop in the ocean

Voorbeelden zien voor de vertaling drop in the ocean Zelfstandig naamwoord 25 voorbeelden met overeenstemmingen. Betekenis: Alleen maar werken is niet goed, alleen maar luieren ook niet. The pen is mightier than the sword. Letterlijk: Een leugen heeft geen beentjes. So the financial resources available to us are a drop in the ocean here.

To be sure, we are only a drop in the ocean. He who pays the piper calls the tune, druppel op een gloeiende plaat engelse vertaling. English blade dial disc grammophone disc image picture plate record sandbank sheet shield slab plaque bank breastplate.

Betekenis: Van een slechte situatie in een nog slechtere terechtkomen. English on above at by for up upon onto for sake of owing to. However, all that will be a drop in the ocean compared to what could be achieved if we had a properly functioning government.

Lees hier meer.

Weet jij het antwoord?

Idiomatisch: Andere landen, andere zeden. Betekenis: Iemand opvolgen. Dutch Dit bedrag is natuurlijk absoluut belachelijk en nog minder dan de beroemde druppel op de gloeiende plaat!

Figuurlijk: Het puntje van een gouden pen, is het machtigste wapen dat ik ken. Letterlijk: Laat wat voorbij is, ook echt voorbij zijn. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Morrison:

  Idiomatisch: De morgenstond heeft goud in de mond. Dutch Dit bedrag is natuurlijk absoluut belachelijk en nog minder dan de beroemde druppel op de gloeiende plaat!

  Antwoord
 2. Naut:

  Letterlijk: Houd me één keer voor de gek en je zou je moeten schamen. Letterlijk: De stal goed afsluiten nadat de paarden verdwenen zijn.

  Antwoord
 3. Shelby:

  Plaats reactie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *