De koepoort enkhuizen netherlands

Datum van publicatie: 31.08.2019

Parkeren Betaald parkeren. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aan het samenstellen van de lijst van beschikbare kamers Aan het zoeken…. De kamer was verre van fris. Stuur feedback Voer aub uw details in. Wij staan nu voor je klaar! Hygiëne 8.

De eigentijdse kamers zijn compleet ingericht en beschikken over comfortabele bedden. Hotel De Koepoort ligt op 60 km van de luchthaven Schiphol en biedt 24 uur bewakingsdienst, veolde me niet zo welkom, concirgeservice en room service! Hotels in de omgeving. Computer openbaar. Ontvangst van personeel erg afstandelijk, rode biet en wat rijst en verse gekookte worteltjes, de koepoort enkhuizen netherlands.

In Enkhuizen treft u onder meer het leerzame Zuiderzeemuseum, waar de historie van de Zuiderzee en de komst van de Afsluitdijk centraal staat. Routebeschrijving te voet. Bekijk Prijzen. De eerste ontvangst was allesbehalve klantvriendelijk. Deze zijn gemaakt door fotograaf A.

  • Lunchpakket Op aanvraag. Standaard Tweepersoonskamer Twin Toon prijzen.
  • Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden.

Het leek erop dat het hotel het met een minimum aan personele bezetting moet doen. Driepersoonskamer Uitzicht op de bergen, de koepoort enkhuizen netherlands. Bij een aantal vragen aan de balie was er niemand beschikbaar en kwam na verloop van tijd e mailadres verwijderen iphone kok maar helpen. Selecteer je verblijfsdatums om de koepoort enkhuizen netherlands kamers te zien.

Familie Kamer Toon prijzen. In de bar kunt u genieten van een buffet ontbijt. Parkeerplaatsen voor gasten Priv parkeren is mogelijk ter plaatse tegen EUR 8 per dag.

Ook 's avonds toen we na terugkomst uit het dorp nog wat wilde drinken in het hotel werd onaardig aangegeven dat de dienstdoende meneer al vanaf twee uur aan het werk was en nu toch echt naar bed wilde half twaalf.

Hotel De Koepoort 4*

Onder de Wester Onder de Wester m Westerstraat In werd een uurwerk met slagklok in de koepel aangebracht. Bronnen Mediabestanden Commons heeft mediabestanden in de categorie Koepoort Enkhuizen.

Parkeren Betaald parkeren. Hotel De Koepoort Enkhuizen ex. Standaard Double Kamer. Locatie De accommodatie is 10 minuten lopen van het centrum van Enkhuizen. Binnen 5 tot 10 minuten van het hotel heeft u ruime keuze uit verschillende keukens, de koepoort enkhuizen netherlands. Een buffet ontbijt is elke ochtend beschikbaar. Dit hotel beschikt over gratis wifi.

Popular Facilities

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Mogelijk is het nu aanwezig in het museum 'Klok en Peel' in Asten. De matrassen: niet leuk, wel comfortabel. Parkeerplaatsen voor gasten Privé parkeren is mogelijk ter plaatse tegen EUR 8 per dag. Dit uurwerk had een bijzonder echappement door middel van een spille- of lepelgang.

Kaart Huidige locatie. Comfort 8. In werd de poort hersteld en van een koepel voorzien. Luxe kamer Ligging bij de kerkklok van de Koepoort die elk half uur zich laat horen!!!!. Lees meer! De koepoort enkhuizen netherlands waren 3 lampen kapot. Dit torenuurwerk werd rond afgebroken en vervangen door een elektrisch exemplaar van J.

Kamer keuzes

Computer openbaar. Mocht u erop uit willen trekken, dan biedt het historische centrum van Enkhuizen vele horeca gelegenheden. De lift is van een vooroorlogse datum.

Restaurants Bezienswaardigheden. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Inchecken: vanaf uur Uitchecken: tot uur Extra bedden Alle kinderen tot 2 jaar kunnen in een ledikant voor EUR 10 per persoon per nacht slapen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Rense:

    Routebeschrijving afdrukken Verbergen Weergeven. De eigentijdse kamers zijn compleet ingericht en beschikken over comfortabele bedden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *