Data in het buitenland werkt niet

Datum van publicatie: 30.07.2019

Nu zie ik dat je ondertussen wederom contact hebt gehad met mijn collega van de Technische Dienst. Eerder als ik hier was was het nooit een probleem Indien dit je probleem niet heeft opgelost, ga dan verder met stap 2.

Alz : Geen nieuws is goed nieuws hoop ik? Ja Nee. Indien je nog een tegoed hebt en je bent niet geblokkeerd, ga dan verder met stap 5. Probleem in algemene zin : ikzelf wordt alleen toegelaten op o2 2G netwerk, andere providers of andere netwerken van O2 3G 4G in Duitsland dus niet. Pas dan de APN-instellingen aan in uw iPhone. Mobiel internet in het buitenland werkt niet - MKB Goed nieuws!

Onthoud mijn gegevens. Markeer het dan als oplossing. Maar ook nu lukt het niet. Wil je community nieuwtjes ontvangen. Indien dit je probleem niet heeft opgelost, ga dan verder met stap 2. De schuifknop wordt dan grijs in plaats van groen.

Ook kunnen zij je nummer opnieuw op het netwerk zetten etc. Het probleem begint mij een beetje te irriteren. Medeklant, geen medewerkster. Bart, Ik heb je een e-mail gestuurd. Kijk hiervoor in je toestel bij Instellingen, of bekijk onderstaande instructies voor Android en iPhone. Powered by inSided. Alvast bedankt icon Beste antwoord door eric 30 april , Hi, Ik heb een Unlimited data bundel, ben nu in Barcelona maar kan van deze niet gebruik maken.

 • Mocht de APN er niet staan, dan zie je hier hoe hij ingesteld moet worden voor Android.
 • Bekijk daarnaast de dekkingskaart per aanbieder en verbind je telefoon met de aanbieder met de beste dekking deze is het meest groen op de kaart.

Let op:  wanneer u naar een ander land reist of terugkeert naar Belgi, anders zult u problemen ondervinden, sms'en en internetten vanuit uw Nederlandse bundel. Vanaf 15 juni kunt u in de EU bellen, Antonella completed her schooling from a local school in Rosario. Maak een account aan Inloggen met sociaal netwerk Log in met je Ben account Inloggen is groene thee goed voor je nieren Facebook of.

Data in het buitenland werkt niet op je persoonlijke pagina Mijn Simpel bij verbruik of je nog MB's tegoed hebt van je internetbundel. Je toestel wordt dan opnieuw aangemeld bij het netwerk.

Helemaal onderaan staat nog Operatortype mobiel virtueelnetwerk geen. Kies dan het toestel dat het meest op uw toestel lijkt.

Kunnen we je verder helpen?

Plaats de batterij terug in uw toestel. Stuur een bericht Stuur ons een bericht met je vraag. Ik heb trouwens een Vodafone red abonnement. Welkom Nog geen account?

Heb je al een account. Controleer of je toestel gebruikmaakt van de laatste versie van het besturingssysteem. Bovenin staat een R. Controleer je internetinstellingen op je telefoon?

RudiV, wat jammer dat jij ook geen 4G-verbinding hebt!

Heeft dit antwoord u geholpen?

Bij de 5de poging zal er geforceerd verbinding gemaakt worden en zal uw netwerkprofiel opnieuw gedownload worden. Wachtwoord vergeten? Deze heb ik uiteraard direct opgeheven. Helaas werkte mijn internet het niet maar ik kon wel bellen.

Kijk hiervoor in uw toestel bij Instellingen, of bekijk onderstaande instructies voor Android en iPhone.

 • Verder zoeken op klantenservice pagina's Mijn vraag stellen op het forum Een bericht op Twitter plaatsen Een e-mail sturen of een vraag stellen via de website Klantenservice bellen Iets anders of niets Verstuur.
 • Zoek een buitenlands netwerk.
 • Hoi misjel.
 • Welkom Alz, bij jou staat geen roaming blokkade ingesteld.

Je kunt namelijk onderaan aangeven om de netwerkinstellingen te resetten. Wat fijn. Doe mee aan Vodafone Community Rewards. Heel veel plezier in Duitsland, data in het buitenland werkt niet.

Vind ik toch een lastige om te verkroppen? Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt. Je telefoon gegevens zijn niet goed ingevuld. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Alz : Geen nieuws is goed nieuws hoop ik! Is dit niet gebeurd of verkiest u een ander buitenlands netwerk!

Kom je er niet uit?

Als je onderstaande stappen doorloopt ben je zo weer online. Hier een aantal stappen die dit probleem vaak verhelpen: - Start het toestel opnieuw op - Controleer of roaming staat ingeschakeld - Kies handmatig een mobiel netwerk "Instellingen" - "Mobiele Netwerken" - "Netwerken Zoeken" - Test of het zonder 4G wel werkt niet alle netwerken ondersteunen 4G - Controleer of de APN staat ingesteld op portalmmm.

Gevolg : data ontvangen gaat alles belabberd in Duitsland zo ook in de grote steden Vreemde is voor beide werkte roamen in België feilloos en 4G en beide hebben zelfde APN instellingen. Instellingen op je telefoon Controleer de volgende instellingen op je telefoon: Staat  data roaming  aan op je toestel?

Apple: Ga naar instellingen en dan aanbieders. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Graag ontvang ik snel een reactie, volgens mij is roaming in het buitenland geblokkeerd door KPN.

Start uw toestel opnieuw op.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Carleen:

  Geef een like! Dat wordt roaming genoemd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *