Bert visscher fijne nuances

Datum van publicatie: 11.10.2019

Copyright © IMDb. Productbeschrijving 'Dwangbuis aan en platspuiten', adviseerde een journalist na het zien van dit vijfde avondvullende programma van de Groninger Bert Visscher.

Bekijk de hele lijst. Het is dus zaak voor Visscher deze laatste en moeilijkste avond de ogen open te houden. Certificate: AL Documentary Comedy. Use the HTML below. Why slow down? Verkoop door Boogiemarzrecords. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Opgenomen op 7 en 8 juni in de Stadsschouwburg te Groningen. Toon meer Toon minder. Universal Pictures. Vanaf hier bert visscher fijne nuances het berg opwaarts en werd het 't alleen nog maar beter. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Nu besteld, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Ik ben een echte liefhebber wat betreft bert visscher en vond deze dvd echt om te gieren heb em al x gezien ofzo heb de andere dvd's ook heb ze nu allemaal ik vind het jammer dat er maar zo weinig dvd's zijn uitgekomen want vind em lekker druk en trekt heel het publiek mee in zijn verhaal ik vind het om te scheuren zeker een aanrader voor andere.

Zo druk en grappig en goed en druk en vooral heel erg druk. Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet!

Company Credits. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Writer: Bert Visscher.

  • Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Add a Plot  ».
  • In winkelwagen. In een fraai decor deels overgenomen van een bekende Nederlander gaat Visscher zich te buiten aan clowneske topsport.

E-mail deze pagina? Next ? External Reviews. Runtime: min. Director: Joep Krijnen.

Productbeschrijving

Zo druk en grappig en goed en druk en vooral heel erg druk. Echt een fantastische show!!! Create a list  ».

Deze man is zo druk, misschien wel zijn beste. Hoe hij van het ene in het andere duikt en weer terug gaat. Hilarische show van Bert Visscher, dat ie er zelf gek van wordt. Als je deze niet koopt heb je gewoon geen gevoel voor humor! Het is dus zaak voor Visscher deze laatste en moeilijkste avond de ogen open te houden. Audible Download Audio Books. Clear your history, bert visscher fijne nuances.

Meer weten over?

SvdW Bert Visscher. Edit Details Country: Netherlands. Zo grappig en apart.

Snelste levering. En dat moet ook wel, druk. External Sites. Artiest en : Bert Visscher. Wat een show. Neurotisch, anders wordt hij veranderd in een pompoen, sadness. Keep track of everything you watch; tell your friends.

In een fraai decor deels overgenomen van een bekende Nederlander gaat Visscher zich te buiten aan clowneske topsport. Robert Downey Jr. Vond je dit een nuttige review? Technical Specs.

Liefhebbers van Bert Visscher bekeken ook! Next. Verkoop door Video Gestel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *