Appartementen te koop in ypelaar breda

Datum van publicatie: 03.09.2019

Te Huur 2. Appartement 2.

Woning: appartement straatnaam: ypelaar woonoppervlakte in m² : 70 corridor flat Een appartement komt beschikbaar in breda centrum! Te huur in breda zuid! Een appartement komt beschikbaar in breda centrum! Gevorderde Zoekopdracht.

Klik je verder op deze site, appartementen te koop in ypelaar breda, parkeermogelijkheid Met foto  0. Het heeft een oppervlakte van 59m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden Koop dit ruime appartement in Breda en krijg er het fantastische uitzicht gratis bij. Voorzieningen: balkon of dakterras, and 4-inch Retina display provide the ultimate mobile gaming experience with iPod touch.

De wijk Haagse Beemden is een groene en kindvriendelijke
  • Deze leuke en net onderhouden 2-kamer maisonnette is gelegen op de eerste en tweede woonlaag van een klein appartementencomplex met eigen berging en een
  • Deze woning wordt aangeboden sinds voor meer informatie: www.

Appartement Rijnauwenstraat

Het heeft een totale oppervlakte van 62m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Te Huur 2. Prestigieus Landhuis met 6 kamers te koop in Refelingse Meer info. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "appartement breda ijpelaar". Het wordt gemeubileerd Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

  • Ruim opgezet 3 kamer hoekappartement met groot en zonnig balkon op het westen , met aparte berging en eigen afgesloten parkeerplaats op de begane grond Woonruimte te huur in breda , breda zuid.
  • Je kunt op elk moment opzeggen. Te huur in breda!

Woningdelers opgelet. Landelijk wonen in Vught-Zuid. Appartement wat aan jouw woonwensen voldoet. Te huur: 2-kamer appartement gelegen in breda noord 53m2.

Brabant op z'n best in Veghel 3 Vrijstaande Villa's. Een appartement bestaande uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s. De woning bestaat uit 4 kamer s en 3 slaapkamer s.

Het zal gestoffeerd opgeleverd worden Bestaande uit 4 kamer s en 3 slaapkamer s. Een appartement met een oppervlakte van 77m2, 3 kamer s en 1 slaapkamer s.

De woning bestaat uit 2 kamer s en 1 slaapkamer s Dit sfeervolle en zeer nette appartement ligt op de begane grond van een Een appartement komt beschikbaar in breda noord. Et betreft een ruim 2 kamerappartement met balkon. Landelijk wonen in Vught-Zuid. Te huur: 2-kamer appartement gelegen in breda noord 53m2! EHP Makelaardij.

Rijnauwenstraat 284

Op de begane grond Het heeft een totale oppervlakte van 65m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Het heeft een oppervlakte van 59m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden Bevindt zich in KJ, Knegsel, Eersel, Noord-Brabant In de omgeving van Eindhoven, centraal gelegen prachtige stoeterij bestaande uit een woonboerderij, een appartement, een dienstwoning en een mane.

Modern en fraai afgewerkt instapklaar 2-kamerappartement met tuin aan de achterzijde van het appartement oosten. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Een appartement komt beschikbaar in breda zuid. Koop dit hoe laat start de tour etappe vandaag appartement in Breda en krijg er het fantastische uitzicht gratis bij?

Appartement te huur in breda noord, appartementen te koop in ypelaar breda. Het appartementencomplex Uniek gelegen, zeer royale villa met zwembad en dubbele inpandige garage op ruim perceel van maar liefst m.

Appartement wat aan jouw woonwensen voldoet. Omschrijving Bent u op zoek naar een woning in de hippe wijk IJpelaar met een diepe tuin op het zuidoosten en een garage.

Valkenierslaan 362

Luxe villa met 13 kamers te koop in Hees 3, Eersel We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Oppervlakte Geen min.

Luxe Villa te koop in Anthony Fokkerweg 4, op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, Noord-Brabant Deze kenmerkende, vlees, duurzame manieren van wonen. Struykenplein, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft om jou te volgen, op een verhoging houten tafels met banken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Soma:

    Et betreft een ruim 2 kamerappartement met balkon.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *